capitool reisgidsen

onverwacht Nederland
 


240 pagina's
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
januari 2014
15

Bestellen

Bartho Hendriksen

onverwacht Nederland
MEER DAN 500 verrassende plekken

Ontdek de verrassende kant van Nederland
Met een voorwoord van Sacha de Boer

Ga op ontdekkingstocht in Nederland en laat je verrassen door de vele bijzondere plekken en bezienswaardigheden die ons land te bieden heeft.

Het onverwachte van deze uitgave van Capitool Reisgidsen is dat juist de minder bekende toeristische attracties, evenementen en plaatsen aan bod komen. Deze alternatieven voor de bekende highlights als bijvoorbeeld de Zaanse Schans of het Rijksmuseum zijn minstens zo mooi.

De Capitool Reisgids Onverwacht Nederland heeft 9 themahoofdstukken: Natuur & Groen, Water, Sport & Activiteiten, Steden & Dorpen, Kust, Festivals & Tradities, Architectuur & Monumenten, Kunst & Cultuur en Historische bezienswaardigheden. In totaal vind je ruim 500 bijzondere bestemmingen in eigen land!

Bartho Hendriksen studeerde aardrijkskunde en biologie aan de Stichting Opleiding Leraren te Utrecht waarna hij twee jaar als leraar aardrijkskunde werkte op een middelbare school. Van 1981 tot 1990 werkte hij als boekhandelaar te Utrecht. Naast Odyssee werkt hij als tekstschrijver voor de ANWB/VVV Fietsgidsenserie en andere ANWB-uitgaven. Ook schreef hij voor uitgeverij Van Reemst voor de Marco Polo-reeks de reisgids Maastricht. Hij woont en werkt in Culemborg.
 

capitool kent nederland als geen ander